Effektiva laserbehandlingar för snabba och synliga resultat

Generande hårväxt kan drabba alla och det kan dyka upp alltför ofta på ställen där det är mindre önskat. Detta kan ibland bero på stigande ålder eller förändringar i hormonbalansen. Många väljer att plocka med pincett, raka eller vaxa bort det. Dessvärre kan det leda till irriterade hud, kraftigare hårstrån samt en känsla av ökad behåring, effekten vid dessa metoder är dessutom kortvariga. Oavsett om Ditt problem är stort eller litet har vi kapaciteten att erbjuda olika allternativ för bästa resultat.

aha-peeling

Permanent Hårborttagning
med 3Wave Diodlaser

Vi har lång erfarenhet av att behandla oönskad hårväxt och använder oss av marknadens främsta laserutrustning. Våra behandlingar utförs av specialutbildade hudterapeuter med bred erfarenhet inom området.

En obligatorisk och personlig konsultation utförs före alla laserbehandlingar hos oss, då man gemensamt går igenom dina funderingar och önskemål. Baserat på det rekommenderas du därefter den behandling som är bäst lämpad just för dig, och du får även all information du behöver angående behandlingen. För hårborttagning krävs det en serie av upprepade behandlingar för att uppnå ett optimalt resultat.

3 Wave Diodlaser + är den mest kraftfulla diodlasern med tre våglängder 775nm, 808nm och 1064nm vilket gör det möjligt för ljuset att tränga djupare in i huden därmed förstöra hårsäcken. 3 Wave Diodlaser + klarar av alla hudtyper och hårfärger. Vi har lång erfarenhet av att behandla oönskad hårväxt och använder oss av marknadens främsta laserutrustning.

Våra behandlingar utförs av specialutbildade laserterapeuter. Innan behandlingen sker alltid en personlig konsultation, i samband med en häslodeklaration, som tar ca 30 minuter. Konsultationen kostar 300 kr som är en förskottsbetalning på din första behandling och vi förbehåller oss rätten till individuell prissättning.

Hur kan laser ta bort hår permanent?

Håret innehåller olika mängd melanin (hudens pigment). Melaninet drar till sig laserenergi och då skapas hög värme. När håret och hårsäcken blir tillräckligt varm skadas hårsäcken och kan därmed inte längre producera nytt hår. Under en behandling går det att ta bort hår från stora områden som exempelvis ryggen, armar och ben eller små områden i ansiktet som överläpp och haka. Behandlingen är helt smärtfritt till skillnad från många andra typer av lasermaskiner på marknaden.

Hur funkar behandlingen?

Alla individer går igenom tre olika hårväxtfaser. Anagen – aktiv tillväxt som innebär att hårsäcken aktivt producerar hår och pigmentinnehållet i folliken (hårsäcken) är optimal. Därför är detta bästa stadiet för behandling med laser. Det är på grund av denna hårväxtcykel som det krävs mer än behandling för att uppnå långvarigt resultat. Antalet behandlingar varierar, men cirka 8-10 behandlingar krävs på områden i ansiktet och ca 10-12 behandlingar på kroppen. Har man hormonella störningar kan antalet behandlingar öka. Efter behandlingen blir huden normalt lätt röd, något som brukar avta inom ca 10 minuter. Behandlingen går fort vilket innebär att många kunder har möjlighet att komma på lunchen.

Viktig att tänka på efter varje behandling

  • Undvik sol och solarium i ca 3 veckor
  • Undvik bastubad eller liknande de följande 48 timmarna
  • Duscha i ljummet vatten de kommande 24 timmarna
  • Undvik allt som kan orsaka hudirritationer de följande 48 timmarna

Exempel på priser

Överläpp

från 890 kr

Överläpp och haka

från 1 300 kr

Bikini

från 1 300 kr

Hel rygg

från 4 500 kr

Får du förhinder?

Avbeställning/ombokning sker 24 timmar innan bokad behandling. Ej avbeställd tid debiteras med 80 %.

Du är alltid Välkommen att kontakta oss för att boka tid för en konsultation eller om du har några frågor

Besök oss

Rådhusesplanaden 16 A
903 28 Umeå

Kontakta oss

090 - 12 14 18

Öppettider

Måndag - Fredag 9 - 18
Lördag & Söndag Stängt